Poznajemo li dovoljno Ljubav? Gdje o njoj možemo najviše naučiti? Možemo li Ljubav podići na višu razinu nego što smo o tome ikad razmišljali ili mislili da je moguće?

Na ovoj radionici radit ćemo s Ljubavi. Sve će biti u njezino ime. Zapravo, ovdje ćemo prijeći s riječi na djela. Pristupit ćemo Ljubavi na način energije.

Želite li stvoriti nove navike koje će vam promijeniti život? Želite li preuzeti odgovornost za svoj život? Naravno da želite! Za to vam je potreban saveznik, a to je Ljubav. Radite na svojoj Ljubavi i sve će se prema tome posložiti.

Pozivam vas da to učinimo zajedno.

Na ovoj radionici malo ćemo vježbati, meditirati, disati, razmjenjivati energiju i uživati u lijepoj i ugodnoj atmosferi.

Radionica će se održati 29.02.2020., u Zagrebu, u hotelu “Antunović”, Zagrebačka avenija 100, s početkom u 19:00. Radionica će trajati 2 sata. Molim da sa sobom ponesete prostirku i laganiji prekrivač.

Dvorana u kojoj će se održati radionica ista je kao i ona u kojoj će se održavati seminar Matthewa Crossa Masterclass. Polaznici će dvoranu pronaći po oznakama koje se nalaze u hodniku hotela.

Cijena radionice iznosi 100 kuna. Uplate molim na račun. Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com;
Ili na FB messanger: https://www.facebook.com/neno.lubich

Dobrodošli ♥

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms