“Kao prvo, važno je da proširimo početnu viziju Boga kojeg smo naslijedili od Europljana. Ideja Boga kao bradatog čovjeka što sjedi na tronu u smislu srednjevjekovnog kralja je djetinjasta. Vjerovanje u nešto poput toga je jednako vjerovanju u dječje priče, poput one o djeda Mrazu, koja se prvo prezentira djeci kao istinitom, da bi kasnije to završilo kao prvo veliko razočarenje u njihovim životima. Nije to toliko zbog toga što Mraz ne postoji, nego što su im roditelji lagali. To je prekretna točka, nakon koje laganje postaje dio dječjeg svijeta i zapravo, trenutak kada djeca izgube svoju nevinost.

Da bismo dosegnuli Boga, trebamo povratiti našu originalnu čistoću, poput one koja nam je davala sposobnost da bezuvjetno vjerujemo u djeda Mraza. Način da shvatimo Boga je apstraktan jer sve je energija u vibraciji. Kada shvatimo da smo dio te iste energije, mi se integriramo s Bogom. Nasuprot učenju konkvistadora koji su nas upoznali sa čovjekolikim Bogom, mi podučavamo sebe da je Bog neosobna sila što sadrži u sebi apsolutno sve što postoji. Iscjelitelji znaju da postoje još mnogi načini kojima se mogu povezati s tom silom umjesto molitve. Naš cilj, kao šamana iscjelitelja je baš to: ujediniti se s Bogom u namjeri svih stvari”.

(Don Melchor u razgovorima o Bogu, iz knjige “The Secret of the Plumed Serpent”, Armanda Torresa)

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.