Pa kako onda djeluje to ‘Volim te’ što ga požudno šapućemo sebi u bradu? E, a znate li kako funkcioniraju farovi na automobilima? Dakle, postoji žarulja i reflektor sa malenom kapicom iznad žarulje. E, i? Što s tim? Pa žarulja – to je Ljubav u nama. Kapica – to je tijelo. Reflektor – to se naša Ljubav razbacuje po svijetu i kazuje nam koliko Volimo. Žarulja neprestano svijetli, ne možete gledati u nju. Zato je tu tijelo da to malo filtrira i uputi svjetlo na reflektor koji će taj sjaj poslati u svijet. Čistite zato svoje farove, pa će se jače dobaciti to vaše ‘Volim te’.

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.