Kako da ti najjednostavnije opišem plavo-bijelu sferu koju sad vidim? Zamisli da sunce sja na udaljenosti negdje oko pet metara od tebe! Prekrilo bi cijeli tvoj vidokrug, zar ne? Ova sfera je sastavljena od svjetla, a ne vatre. Umjesto da je uobičajene sunčano-žute boje, njezina bijela jezgra se pretvara u safir-plavu dok sjaji prema vani. Intenzitet joj je toliko jak da kad bi se našla bilo gdje u njezinoj okolici, tvoje meso bi isparilo u sekundi! No, kako je moje tijelo sastavljeno od istog svjetla, onda za mene nema problema.

Sva bića na zemlji u sebi nose svjetlo iz ove sfere. Zato duhovni filozofi govore da smo svi jedno. Ovdje gdje se sad nalazim to nije teorija: vidim plavo-bijelo svjetlo svugdje i u svemu, u sebi, a jednako tako i u tebi.

Svjetlo iz sfere “gura” dušu u tijelo dok je ono u utrobi. Tada svjetlo postaje nevidljiva sila koja daje život. A kad dođe vrijeme, to isto svjetlo “lansira” dušu u iscjeljujuću komoru u trenutku takozvane smrti.

Jednog dana, kao što sam i ja, dobit ćeš prekrasno novo tijelo, sastavljeno od čistog plavo-bijelog svjetla koje dolazi iz ove sfere. Onda, umjesto da ti nosiš svjetlo unutar sebe, ono će nositi tebe u sebi. To će se dogoditi kad budeš živjela ovdje gdje se ja sad nalazim, u realnosti koja nema sjena.

Citat iz knjige “Zagrobni život Billya Fingersa”, autorice Annie Kagan

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

One thought on “Safirno-plava sfera

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.