Um ne može izraziti Ljubav, pa će ona govoriti na svoje načine kako god može. Pronaći će srce na poklopcu konzerve, savijenu travku na tlu, na krilu insekta uhvaćenog u paukovu mrežu – i premda kraj za insekta, za nas je to izjava Ljubavi našem svjesnom biću. Nema tu uzmaka! Ljubav će se vratiti u nas, jer zapravo nikada nije ni otišla! Ono što mi radimo sada i ovdje jest lagano puštanje da nas utopi u svoje dubine, da nas osnaži, preuzme sve što jesmo, što imamo i što nas okružuje.

Ljubav u knjizi

 

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.