“Kad je moja majka bila na smrtnoj postelji, dozvolio sam sebi poniranje u veću stvarnost. Rekao sam joj da otiđe bez krivnje – uvijek dobra stvar za učiniti kada je netko na samom kraju života. Rekao sam joj da će tata biti u redu i da se neće ljutiti na nju što je otišla. Također, najavio sam joj i tko će je sve dočekati tamo, njezin otac i drugi prijatelji. Bio sam zaista uzbuđen zbog nje.

Slijedećeg popodneva nakon sahrane, dok se obitelj spremala za večeru, došlo mi je da kažem: Hajdemo meditirati prvo!

Ovo nije nešto što bih ikada rekao svom ocu dok sam bio u uobičajenom stanju svijesti, tata je bio tvrdoglavi agnostik! Ali u ovom tužnom okruženju, samo je rekao da je to u redu. I dok sam odbrojavao od 10 do 1 kako bi se svi opustili, odjednom je podrugljivo uzviknuo:

Sveti prorok ružičasta žaba!

Kada je vođena meditacija bila gotova, poskočio je uzbuđeno: Pričala je sa mnom, vidio sam je! Rekla je: ‘Sada sam vrlo sretna, dragi!’

Nikada se otac više nije bojao svoje smrti.

Kada je došlo njegovo vrijeme, imao je nekoliko, za njega, vrlo značajnih snova, svi smo to vidjeli na njemu, no uporno je odbijao otkriti njihov sadržaj. Samo je promrljao: To je predobro da bi bilo istinito.

Smrt je iscjeljivanje.”

Robey Paxton – Nema vremena za Karmu

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

One thought on “Smrt je iscjeljivanje

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.