Voljeti počinjemo iz mjesta u kojem poznajemo Ljubav. Gdje je to mjesto, možemo li ga izolirati? Gdje je Ljubav u nama? To je pitanje kojim pokrećemo svoj život, svoju predanost i strast za voljenjem. Jer što je to vjera? Zaista, o čemu pričamo kada govorimo o vjeri? Vjera je ovo: Ljubav će se širiti ako joj to dopustimo! Zauzet će naše stanice, naše tkivo, krv i svu organsku tvar. Ona će halapljivo zauzeti i sve nevidljivo, sve slojeve svijesti, okupirati naše Biće, spojiti sve točke duboke pažnje na Božansko u nama.
Razvucimo svoju Ljubav iz znanog u neznano i imajmo povjerenje!

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.