U stanjima izmijenjene svijesti, u dubokim meditacijama, osjećam svoje tijelo kao sprovodnika Božanske energije i energije Zemlje. Osjećam svoju Dušu kao žarišnu točku tog protoka, jer ipak je moje tijelo njezin udomitelj, a samim tim, kao da je ono most njihove Ljubavi, one od Izvora i Majke Zemlje. I svako moje Volim te olakšava tu cirkulaciju, omogućuje bolju propusnost njihove uzajamne čežnje da mi omoguće sviješću ispunjen život. Osjećam kako sve to u mene unosi neki divan mir, a onda se i sve što me okružuje u njega utopi.

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.