Tijelo je savršeni instrument svijesti. Ono je niz od bilijuna sitnih sondi koje opipkuju vibraciju prostora u kojem se nalaze i uravnotežuju se kroz sinkronizaciju s njim. Oni isto tako u svijet ispaljuju hice energije koja se potom manifestira kao stvarnost. Vječna je to igra, izmjena slika, raspoloženja i energije! Baš kao zvijezde i galaktike koje se igraju po svemiru i uvjetuju se jedan s drugim. Svaka stanica, molekula, atom, koliko god sitno da išli, vrhunski je senzor svjesnosti našeg ukupnog Bivanja na svim nivoima, vidljivim i nevidljivim. Ako je kaos u našim životima, zbrka, strka, panika i nered, onda je to i u tim finim slojevima našeg tijela, svakom njegovu djeliću.

Unesimo zato Ljubav u svoje tijelo! Razgovarajmo o Ljubavi sa svojim udovima, koži, svim organima ponaosob. Činimo to i svojim kostima, svojoj vodi u tijelu, vodimo Ljubav sa sobom. Ako teško ide, pogledajmo na slikama ili internetu kako izgledaju naša pluća, srce, jetra, organi za probavu. Pozorno gledajmo neko vrijeme u tu divotu, zatvorimo oči, zamislimo ih u sebi i kažimo im: Volim te! U jednom trenutku, zbog te divne posvećenosti, dogodit će se istinska Ljubav, orgazam, eksplozija! Odjednom ćemo postati svjesni svoje percepcije sebe kao Jedinstva, cjeline, umjesto kao uma, tijela i Duše. Prava istina je da nisu troje, nego Jedno. Odvojenost je bolest, patnja i raspad sistema.

Kad se Duša integrira u tijelo, ona prianja za svaku njegovu česticu, raste zajedno s njim u svjesnosti. Pitanja o tome gdje je Duša u tijelu su apsurd! Je li ona u srcu? Je li u mozgu? Gdje je Duša zaista? Ako rastočimo materijalistički koncept tijela i promatramo ga kao vibraciju svjetla, energiju koja leluja i pleše u nekom apstraktnom polju, gdje tu može biti Duša?
Ako je voda napunjena u posudi do vrha, gdje je ona u njoj?

Citat iz knjige “Ljubav u knjizi”

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.