Možemo li živjeti 100% prema principima Ljubavi? Veliki je to izazov za um! On neprestano planira Ljubav, predviđa puteve kojim je sigurno voljeti. Srce, s druge strane, Ljubav živi prema tragovima koje je za sobom ostavljalo kroz vječnost. To su maleni poljupci sjećanja što ih je Duša u svakom iskustvu života sijala za sobom da nam u Tišini svijetle, da nas vode i povlače u najdublje dijelove Sebe – životu samom po sebi, bez principa, bez forme o tome kakva bi Ljubav trebala biti. Ako živimo neslućeno, slobodno i s velikom strašću, to je to – to je Ljubav.

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.