“…Svatko može energetizirati svoje ruke jednostavnim pokretom, tako da trlja dlanove jedan o drugi. Ovaj pokret generira toplinu, koncentriranu energiju koju se potom može angažirati na različite načine ili položiti na dijelove tijela gdje je potrebno. Primjerice, mogu se energetizirati oči, uši ili grlo. Također, ova toplina se može koristiti za liječenje, uklanjanje boli ili umora. Tajna šamanskih iscjelitelja je da, dok trljaju svoje dlanove, u tišini namjeravaju ono što su zamislili učiniti. Tako oni transformiraju jednostavno trljanje dlanova u magični čin.
Dok sam boravio među šamanskim iscjeliteljima naučio sam da je jedan od najefikasnijih sredstava liječenja – voda! Kada je se koristi na specifičan način, voda postane, ne samo sveta medicina, nego i sredstvo kojim se možemo povezati s drugim svjetovima.

Pitao sam donu Silviu da mi pojasni to s vodom. Rekla je da postoje dva načina rada sa njom:

“Možeš je koristiti kao izvor zdravlja”, rekla je. “To je jednostavna metoda koju svatko može upražnjavati, a donosi velike koristi tijelu. Tretman uključuje ispijanje čaše vode navečer prije spavanja i ujutro po buđenju. Postupak je slijedeći: napuniš čašu s vodom, protrljaš svoje dlanove dok se ne zagriju. Onda ih postaviš na čašu, obuhvatiš je s dlanovima. Tada je voda energetizirana. Ako želiš, dok se voda energetizira, možeš izreći i komandu poput:

“Sada punim ovu vodu sa iscjeliteljskom vibracijom za taj i taj problem”, ili “da bih potpomogao izlječenju toga i toga, punim ovu vodu iscjeliteljskom vibracijom”.

Druga metoda koju je dona Silvia opisala uključivala je stavljanje komada ugljena u vodu i potom je postepeno davati pacijentu da pije. Rekla je da je to čudesan tretman koji može sve liječiti. Isprva sam pomislio da se ruga sa mnom! Međutim, kasnije sam shvatio da kad koristite Namjeru, sve je moguće! Iscjelitelji zapravo nude pacijentima mogućnost da se drže za nešto što će imati utjecaj na njihov oporavak. Kako je rekao don Juana Matus: “Potrebno je započeti s principom da je sve energija,  jer inače ćemo zauvijek ostati zaglavljeni u tvrdoći fizičkog svijeta”.

Dakle, da bi uspješno mogli izvoditi ove jednostavne metode, važno je prvo mentalno pojmiti energiju koju se može osjetiti, ali ne i vidjeti. Ovaj prvi korak je vrlo važan jer vodi do prihvaćanja i percepcije energije, a upravo na tom mjestu se nalazi klin i poluga! Sve što trebamo je želja i volja da ih koristimo i rezultati su zagarantirani.”

Armando Torres

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.