Volim te su riječi stvaranja, iz njih je nastala svijest, nastao je život. Ali svijet nas je nagovorio da ih zaboravimo, da ih potisnemo na marginu postojanja. Nismo živjeli te riječi, nismo ih disali, nismo ih upražnjavali u svojim mislima, riječima, djelima. Sada imamo priliku povratiti svoje blago i Volim te je način. Ljubav u njima će preoblikovati svu našu nelagodu i strah koji se u međuvremenu uvukao u svakodnevnicu.

Volim te je gesta Božanstva kojom nas budi, otvara latice naše pažnje i vraća sjećanje na davnu Ljubav koja je ostala skrivena u našem srcu. Doista, Volim te nema alternative! Ono je ključ za našu svijest, za našu sreću, ono je sva Božanska Ljubav sažeta u jednu točku u kojoj se spaja naša sloboda.

Mi nemamo pojma što se događa dok šapućemo te riječi, isto kao što nismo znali što se događa dok smo ih zanemarivali. A kad smo doznali, onda je odjednom bilo ajme, zaokupiralo nas problemima i strahom. Jednako tako, ako ustrajemo, Ljubav će izbiti na površinu, a voljenje će preuzeti neugodnosti i bitke što nas satiru.

Povjerenje je prostor u kojemu se sve to događa. U njegovim dubinama je sav mir koji nam je potreban. Energija voljenja je u povjerenju, tamo je sva tajna života!

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

2 thoughts on “Volim te

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.