Proglasite taj Volim te kao jedini zakon vašeg bivanja, vaše svijesti, vaše cjelovitosti. Svedite svih 10 zapovijedi u tu jednu! Pojednostavnite svoja vjerovanja, svoja uvjerenja, proglasite ih kroz taj jedan jedini zakon. Razvucite ga širom svog tijela u svaku stanicu, svaki atom, svaku misao, neka slobodno putuje kroz vas. Pogledajte kako Volim te ispunjava vaše tijelo, pogledajte kako ga pokreće, na Ljubav natjeruje.

Neka Volim te otme i preuzme sve vaše koncepte i ideje samodopadne! Neka ukloni svaki onaj “ja” što se ispred svake misli borbeno napuhao.

Gdje vam je sad pažnja? Gdje? Je li na “ajme ti mi je”? Je li na “ja sam”? Na “moram” ili na “nisam”? Na “kako ću”? “Zašto to, kako to”?

Gdje vam je pažnja? Neka bude na Volim te!

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.