Da biste bili lucidni u snu, da biste prepoznali da je to stanje sna, morate prakticirati svoju prisutnost u sadašnji trenutak. Pa ćete tako ustrajno vježbati: “Ovo je san, ja sam svjestan, ovo je san, ja sam u snu…”

Jednako tako, da biste bili lucidni u Ljubavi morate vježbati svoju prisutnost u Njoj. Kazivati ćete tako, jednako ustrajno: “Volim te, volim te, volim te…”

Odjednom, postat ćete svjesni svoje istinske Ljubavne prirode, svog Izvornog porijekla. I vi ste tada kao u lucidnom snu: imate spektakularno svjedočanstvo stvarnosti i sebe u njoj. Svjesno sanjanje je poput života na drogama. Dok ste u uronjeni u san, vi ste “high” u svakom pogledu. Jednako tako, svjesno voljenje uzbuđuje vaše stanice, povezuje svaku česticu vašeg bića mostovima Ljubavne vibracije.

Voljeti je jednostavno, to je najjednostavnija stvar na svijetu, a opet volimo sa pažnjom uspaničenih mrava na čiji smo mravinjak netom bacili kamen. Da bismo prakticirali voljenje trebamo se voljenjem predano baviti i ne popuštati sve dok konačno zaista i ne zavolimo.

Volim te, dakle, da bih svjesno volio i bio uronjen u san čiste bezuvjetne Ljubavi.

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.