Kada ste zaljubljeni u neku osobu, i kada ona prihvati vašu Ljubav, onda se stvari počinju drastično mijenjati. Sve ono što je bilo prije, više nije. Vi počinjete stvarati jedan za drugog, prilagođavati se jedno drugome i mijenjati svoje rutine. Onda počnete živjeti zajedno, gradite dom, imate zajedničke ciljeve, stvarate obitelj. Vi transformirate svoje živote zajedno u nešto posve drugo, sve postane bogatije, sve se širi i raste.

Ljubav prema sebi je jednaka vrsta zaljubljenosti. Jedna Ljubav je već tu, ona je strasna, veličanstvena i savršena. To je ona od Sebstva. Sebe tebe voli, a ti trebaš prihvatiti. Jednom kada prihvatiš svoju Ljubav, onda ste dvoje koji radite zajedno, gradite zajedno, stvarate zajedno. Ti transformiraš svoj život, preoblikuješ ga tom povezanošću sa Sobom, udružujete svoje snage.

Ako Ljubav nije uzvraćena onda je patnja. Zato uzvrati svoju Ljubav prema sebi! To je jedan viši oblik transformacije, viši oblik stvaranja. To je temelj iz kojeg sve kreće. Sve ostale Ljubavi će biti skladne i harmonične jer nemaš sumnje u svoju Ljubav. Ona ti je sve i jedina perspektiva života, jedini mogući ishod svih stvari.

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

7 thoughts on “Zaljubljenost kao temeljna stvarnost

  1. Da, to je nepresušni, svima dostupan temelj iz kojeg sve kreće i kome se sve vraća. Temelj Izvora. Kada je princip, načelo bivanja – stanje Ljubavi, kao osnovno permanentno stanje postojanja, onda smo Tamo, odnosno Tu. To je to. Hvala na lijepom tekstu! <3

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.