Kakve su nam želje? Što želimo njima postići?

Krajnji cilj je očuvanje energije. Stoga nam želje trebaju imati svrhu očuvanja životnih resursa kako bi imali dovoljno energije za inspirativna djela. Pravilna raspodjela energije i njezina ravnoteža s planetom Zemljom je ključ kvalitetnog života. Ispunjeni život je onaj u kojem smo uskladili svoju strast prema tom cilju i pronašli način kako da maksimalno uživamo u njemu. Sjećam se kada sam želio kupiti auto, kako sam zamišljao da ga parkiram pored neke litice na vrhu brda i kako promatram divni pejzaž dole ispod. Zamišljao sam rijeke, jezera, svoja putovanja na divne livade. Vidio sam sebe kako se dovozim do tih mjesta i uživao sam u tom potencijalu. To mi je pomoglo da osvijestim kako je perspektiva želje vrlo važna. Ona se iz toga napaja energijom i veće su šanse ostvarenja. Zamišljajte zato svrhu, a ne prezentaciju.

Kod želje uvijek trebamo voditi računa o većem dobru. Uvijek je postavimo u centar balona oko kojeg se odvija veće dobro, kvalitetnije svjesno življenje. Ona će imati potporu univerzuma ako služi svrsi evolucije tog istog univerzuma, ako služi tome da se unaprijedi mikrosvijet u nama i našem okolišu. Imat ćemo potporu inspiracije, nadahnuće. A onda ćemo tu želju upotrijebiti kao instrument širenja svijesti, Ljubavi i iscjeljenja.

Osnovno pitanje kod želja je: je li ovo služi mom iscjeljenju? Može li pomoći iscjeljenju drugih ljudi? Hoće li njezino ostvarenje osvježiti i obnoviti našu životnu energiju? Provucimo zato želju kroz svoje srce, svoju Ljubav i pogledajmo je li ona podržana iznutra? Je li kompaktna, ima li Ljubavi u toj želji? Je li ju Ljubav predložila? Ako da, onda je ona je najbolje što nam se može dogoditi u životu, sigurno će nam se ostvariti. To je njezin jedini smisao – da nas oplemeni i tako obogati svijet u kom živimo. Ona treba biti svjetlo u našem svjetlosnom tijelu, radije nego tužna mrlja zbog neostvarenih sjećanja i programa sa šarenih panoa i TV reklama. Neka bude čista, jer dolazi od čistog srca.

Želje će opet po svom, to je sigurno, ali će sada imati bazu na kojoj počiva naša volja da se transformiramo, da rastemo kao bića od Ljubavi.

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

One thought on “Želje

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.