Najbolji i jedini način učenja jest ako radimo temeljito istraživanje svega što nas zanima. Potpuno znanje je moguće samo kroz iskustvo. Mi ne moramo imati iskustvo bestežinskog stanja u svemiru da bi znali za njega, ali tada nećemo nikada biti sigurni u njegovu postojanost, karakteristike i svoj odnos prema njemu. To je kao u onom vicu kada svatko mora opipati klupu da bi vidio je li boja doista svježa, premda piše da jest! Ali istovremeno nema želju odletjeti do tih zvijezda na nebu da vidi jesu li one zaista tamo ili su to samo rupice na nekom svemirskom poklopcu 🙂 . Netko drugi je to istražio za nas i mi mu vjerujemo.

Ljubav je sličan takav projekt. Svijet živi i govori o Ljubavi kroz prizmu programa i sjećanja i tek nešto iskustva. Doista, Ljubav je fenomen sličan bestežinskom stanju ili zvijezdama: znamo da postoji, čuli smo da je ima milijun vrsta, a živimo u uvjerenju da smo vrhunski poznavatelji voljenja.

Ako želimo spoznati Ljubav, treba obaviti temeljito istraživanje i proživjeti je kroz iskustvo u maksimalnom intenzitetu i vrsti. Onda će to biti spoznana Ljubav, ona će u nama živjeti otkrivena i sjati će svjetlom u razini kojoj joj mi to dopustimo.

Ako smo zaljubljeni možemo postaviti pitanje je li ovo sva Ljubav moguća, ima li još nešto iza nje? Može li ona biti još veća? Sva ta pitanja su traganje, poticaj naše pažnje da kopa sve dublje i dublje, da proširi svoju percepciju Ljubavi što je više moguće. To je onda znanost voljenja. Eksperimentirajte sa svojim voljenjem! Širite granice svoje Ljubavi do u beskraj! I promatrajte što se događa.

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.