Često je pitanje: “Da li trebam prakticirati još nešto osim Ho’oponopona?”

Mi smo po svojoj prirodi istraživači; i kao što su istraživali mora, pa otkrivali kontinente, ili kopna, pa otkrivali tragove izgubljenih civilizacija, tako možemo i po ovom pitanju istraživati. Sve je to OK. Dakle, temeljno je pitanje što želite biti: istraživač ili pragmatičar? Važno je to razlučiti, i ako se osjetite istraživačem, to je poziv da istražujete što još sve možete prakticirati uz, primjerice, Ho’oponopono. Onda ćete doći do nekih otkrića i prenijeti to slijedećim generacijama. Možda je to vaša uloga, možda ste s tom misijom došli na ovaj planet, sve je moguće.

No, ako ipak želite Slobodu onda ne gubite vrijeme na istraživanje. Ako ste došli do nečega, nekog puta, neka sila vas je tu dovela i stalno vas vuče, onda nema sumnje! Znači, nabasali na neku disciplinu i privuklo vas je k njoj; pa ste prakticirali neko vrijeme i odustali, pa ste joj se opet vratili jer ne možete sebi objasniti zašto ste opet tu, i opet odustali. No, nakon par godina, eto vas opet tu! Dakle, što se događa? Vuče vas nešto, neka sila vam ne da to ispustite iz ruke, ne možete sebi to objasniti? To je ona nevidljiva energetska privlačnost koju smo sebi posijali na životnu stazu tko zna kad, a sad je u jednom trenutku moramo prepoznati i krenuti tim putem.

To je odličan instrument prepoznavanja što je dobro za nas. Dakle temeljno pitanje je: “Je li me to vuče?” Ako znate odgovor na ovo pitanje, sve ste riješili! I talente, i karijeru, bračnog partnera, i način života. U principu, ne možete pogriješiti. Ako vas privlači nešto 10, 20 godina i ne odlazi – ne tražite više, to je to! To je vaša poslanica ovdje na Zemlji . Ovo vrijedi za sve u životu, za poslove, projekte, kuće, automobile, baš za sve.

Kad kupujete nešto, auto na primjer, dobra ideja je obići sve autosalone po gradu i sjesti u svaki auto koji vas u tom trenutku tamo privuče, naravno u skladu s mogućnostima. Odmorite par dana nakon toga. Ako vas iz cijele te gomile stalno vuče samo jedan, to je auto za vas! Uvijek ćete voljeti taj auto i bit će vam lijep, nikad dosadan. Ovi drugi što su “jeftniji, imaju veći prtljažnik, manje troše, daju besplatni kasko” – to je kalkulativni kaos i takvi auti će vam se kvariti, imat ćete problema s njima kasnije. Drugim riječima, prvotna ušteda nije stvarna, nego prividna.

Dakle, odabir mora biti tjelesni, energetski, a ne kalkulativni, misaoni.

Ipak, treba biti iskren prema sebi, to je od velike važnosti! Ako ste istraživač po prirodi, sve želite probati, znati, testirati (to je lako otkriti, svatko to o sebi zna), nemojte susprezati svoj instinkt. Istražujte, slobodno se bacite na sve što vas privlači i promatrajte što se događa. Važno je preuzeti odgovornost za to, jer je to jedini način da se zaštitite u smislu očuvanja energije. I jedan i drugi tip ljudi moraju imati ovakav stav prema svemu što rade, jer će poslije znati da su učinili sve što su mogli i biti slobodni od možebitnog žaljenja. To je jedina razlika, a sve ostalo su nijanse.

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

One thought on “Je li me vuče?

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.