Najčešće pitanje u Ho’oponoponu je kako osjetiti energiju voljenja iza riječi Volim te. Ljudi imaju osjećaj površnosti, nedorečenosti ili neke hladnoće ako izgovaraju te riječi, a ne osjećaju voljenje; ili zahvalnost iza riječi Hvala.

Vjerujem da je Izvor s razlogom odabrao baš te riječi da budu alat za čišćenje jer su one neutralne, tople i divne po vibraciji, iza njih stoji golemi energetski potencijal. Ipak, s vremenom su dobile nevidljivi, ali dominantni uteg, a to su očekivanja koja nam se stalno nameću, čekamo ih da se pojave, pa moraju biti tu negdje! 🙂

Ali kako uopće osjetiti hopsanje (proces Ho’oponopono čišćenja) i Ljubav u njemu? Primjerice, kako osjećamo Ljubav prema ženi/muškarcu, je li to moguće definirati? Pa osjećamo je između riječi, osjećamo je u pogledu, u žudnji da budemo s njima, u dodiru, mirisu, njihovoj blizini. Zapravo, kada kažemo Volim te dragoj osobi samo potvrđujemo cijeli taj energetski i emocionalni spektar događanja koji se već uvelike događa! Žmarci su već odavna tu, zar ne?

Mi možemo kod čišćenja imati isti pristup. Možemo unutar sebe tragati za Ljubavlju za životom, za postojanjem, za iscjeljenjem, oslobođenjem programa i sjećanja. To je već gotovi emocionalni ili energetski događaj, to je prisutnost, a naš Volim te kao alat je samo potvrda svega toga.

Kada to govorimo svojoj djeci ili roditeljima, čak i nema žmaraca, nema emocionalne bure, a ipak 100% znamo da ih volimo, ne sumnjamo, niti tražimo osjećanje! Dakle, tko to traži, tko doslovno zahtjeva te dokaze? To može biti samo onaj koji ne razumije energetski princip Ljubavi – intelekt.

Nema načina da izoliramo neki specifičan osjet kada kažemo Volim te. Probajmo se prisjetiti… Ljubav je već tu, ona nije došla s tim riječima, one su je samo potvrdili, zar ne? 🙂

Kaže se da je Ho’oponopono čišćenje povratak Nuli. A što je Nula? Pa to je Ljubav, ona Izvorna, ona savršena, čista, prazna i beskonačna. Prakticiranjem Ho’oponopona samo potvrđujemo tu svoju iskonsku prirodu, njezinu unutarnju snagu i prisutnost, premda privremeno potisnutu po stranama pažnje.

Pokušajmo hopsati na veliko, ne na malo! Znači, veliko bi bilo kao da ste zvijezda i vaš Volim te održava sve ostale zvijezde na svom mjestu, održava vaš sjaj, čini ga postojanim. Nemojmo hopsati na sitno, na mala očekivanja, male poklone, poput – “što ima tu za mene, gdje je moj zasluženi mir i Ljubav”, jer mi smo daleko veći od toga. Naš mir je istinit, već je činjenica, ali ne intelektualna, nego energetska! Čišćenjem to osvještavamo, budimo se u to znanje i iskustvo jer otpuštamo sve ono što nas uvjerava suprotno.

Ne brinite, svaki vaš Volim te je zapravo već najveća moguća Ljubav, apstraktna, umu neshvatljiva, a povjerenje je posvećeno upravo toj slutnji. Od toga u međuvremenu živimo.

 

 

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.